Veřejná zakázka: ČÁST I. - Kompletní výměna otvorových výplní

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 1052
Jedná se o část veřejné zakázky: Snížení energetické náročnosti budovy městského úřadu v Trutnově

Název a popis předmětu

  • Název: ČÁST I. - Kompletní výměna otvorových výplní

Stručný popis předmětu:
Předmětem této veřejné zakázky v rámci ČÁSTI I. je realizace projektu – stavby (stavebních prací a souvisejících dodávek a služeb) v následujícím vymezení:
- Stavební řešení předmětu veřejné zakázky spočívající ve stavebních úpravách za účelem snížení energetické náročnosti budovy Městského úřadu v Trutnově
V objektu budovy Městského úřadu Trutnov budou prováděna dílčí úsporná opatření na snížení energetické náročnosti budovy, kdy zejména dojde k výměně výplní otvorů. Ve stavební části budou měněna okna za tepelně izolační. Dojde ke snížení energetické náročnosti budovy o 35%. Stavebními úpravami se navíc zlepši užitné vlastnosti jednotlivých místností a prodlouží se životnost takto regenerovaného objektu. Technické řešeni regenerace vychází z použití současných obvyklých konstrukčních postupů, budou použity kvalitní ověřené materiály a certifikované systémy. Výplně budou provedeny z plastohliníkových oken, hliníkových vstupních dveří, prosklené stěny s automatickými dveřmi a sekčními vraty.


Předpokládaná hodnota

  • 10 936 692 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky